Comenzi ONLINE

Conditii Livrare

Livrarea Produselor comandate pe acest Site se va efectua exclusiv pe teritoriul României.
Livrarea se va efectua prin intermediul Curierului ales la libera sa apreciere de către Vânzător,Taxele de livrare sunt cele menționate în rubrica specială la momentul finalizării și plasării Comenzii, așa cum sunt confirmate ulterior prin e-mail-ul de confirmare. Prin finalizarea și plasarea Comenzii sunteți de acord cu plata acestor taxe împreună cu Prețul Produselor. Taxa de livrare se aplică pentru fiecare colet în parte.
 
După ce comanda a fost reconfirmata de Cumarator prin e-mail, cu indicarea costurilor de livrare curierat,  transport propriu Cumarator,  transport busra , aceasta va fi livrată de noi Transportatorului  (Curierului) și vă va fi livrată de către ei într-un termen estimativ de cel mult 4-6 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii. În momentul livrării de către noi a Comenzii către Transportator (Curier) veți primi o înștiințare în acest sens prin e-mail sau sms la adresa, respectiv  numarul de telefon furnizate. În cazul în care din indiferent ce motive termenul de livrare arătat anterior nu va putea fi respectat, veți fi contactat prin e-mail și informat cu privire la termenul efectiv de livrare.
Pentru livrare veți fi contactat în prealabil de către Curier, căruia consimțiți să îi furnizam datele dvs. de contact în acest scop. La primirea Comenzii veți prezenta un act de identitate valid și veți semna AWB-ul/bonul de primire.
În cazul în care nu se reușește livrarea coletului după două încercări, coletul ne va fi returnat, urmând să suportați costurile și consecințele returnării.